Inloggen bij Mijn Berichtenbox

Mijn Berichtenbox inloggen

 

Mijn Berichtenbox is een online platform waarop je berichten van de overheid kunt ontvangen en beheren. Met Mijn Berichtenbox heb je al jouw belangrijke post digitaal bij elkaar, veilig en overzichtelijk. Dit bespaart papier en is ook nog eens goed voor het milieu.

Of je nu berichten ontvangt van de Belastingdienst, de gemeente of een andere overheidsinstantie, in Mijn Berichtenbox vind je alles op één plek. Je kunt hier 24/7 terecht om jouw post te bekijken, archiveren of downloaden.

Inloggen bij Mijn Berichtenbox

Het inloggen bij Mijn Berichtenbox is eenvoudig en veilig. Ga naar de website van Mijn Overheid en log in met jouw DigiD. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan op de officiële website van DigiD.

Eenmaal ingelogd kom je in jouw persoonlijke omgeving terecht waar je al jouw berichten kunt inzien. Vergeet niet regelmatig in te loggen om op de hoogte te blijven van eventuele nieuwe berichten.

Veelgestelde vragen over Mijn Berichtenbox:

1. Wat is Mijn Berichtenbox?

Mijn Berichtenbox is een online platform waarop je digitale berichten van de overheid kunt ontvangen en beheren.

2. Is inloggen bij Mijn Berichtenbox veilig?

Ja, het inloggen bij Mijn Berichtenbox gebeurt met DigiD, wat een veilige manier van inloggen is die voldoet aan hoge beveiligingseisen.

3. Kan ik mijn berichten ook op papier ontvangen?

Nee, Mijn Berichtenbox is bedoeld als digitaal postvak waar je al jouw berichten online kunt ontvangen. Dit draagt bij aan een papierloze en milieuvriendelijke oplossing.