Inloggen bij Eetmeter

Eetmeter inloggen

 

Eetmeter is een handige tool waarmee je inzicht krijgt in jouw voedingspatroon. Met Eetmeter kun je eenvoudig bijhouden wat je dagelijks eet en drinkt, en zo een goed beeld krijgen van jouw calorie-inname en voedingsstoffen. Of je nu wilt afvallen, aankomen of gewoon bewuster wilt eten, Eetmeter kan je helpen je doelen te bereiken.

Door regelmatig je voeding bij te houden in Eetmeter, krijg je ook feedback en tips over hoe je gezonder kunt eten. Zo kun je ontdekken welke voedingsmiddelen je misschien te veel of te weinig binnenkrijgt, en krijg je suggesties voor gezondere alternatieven. Op die manier helpt Eetmeter je om bewuster te kiezen voor een gezond eetpatroon dat bij jou past.

Inloggen bij Eetmeter

Om gebruik te kunnen maken van Eetmeter, dien je eerst in te loggen op het platform. Ga naar de website van Eetmeter en klik op de knop ‘Inloggen’. Vul vervolgens jouw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. Als je nog geen account hebt, kun je je eenvoudig registreren en een account aanmaken.

Nadat je bent ingelogd, kun je direct beginnen met het bijhouden van je voeding. Voer in wat je hebt gegeten en gedronken, en Eetmeter zal automatisch de voedingswaarde voor je berekenen. Je kunt ook doelen instellen, zoals het aantal calorieën dat je per dag wilt binnenkrijgen, en Eetmeter zal je helpen dit bij te houden en te behalen.

FAQ

Wat is Eetmeter precies?

Eetmeter is een online tool waarmee je eenvoudig jouw voedingsinname kunt bijhouden en inzicht krijgt in jouw eetpatroon.

Kan ik Eetmeter ook gebruiken op mijn smartphone?

Ja, Eetmeter heeft ook een handige app die je kunt downloaden op je smartphone, zodat je altijd en overal jouw voeding kunt bijhouden.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik van Eetmeter?

Nee, Eetmeter is gratis te gebruiken voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar voedingspatroon.